Skip to content
Unieke Tanzania reizen
Afspraak op locatie mogelijk!
Complete (droom)reizen

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Natuurparken-wildernis-tanzania

Ontdek de (natuur)parken

Er zijn tal van redenen om de natuurparken in Tanzania te ontdekken. Ten eerste bieden de natuurparken een unieke kans om de veelzijdige dierenwereld van dit Afrikaanse land te ervaren. Tanzania is het thuis van vele kenmerkende soorten zoals olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns, gnoes, zebra‘s, luipaarden, giraffen, antilopen, bavianen, apen, bizons en nog veel meer. De parken zijn ook een geweldige locatie om de lokale cultuur en geschiedenis te verkennen.

Ontdek Ngorongoro crater

De Ngorongoro Crater in Tanzania is een van de meest indrukwekkende natuurwonderen ter wereld. Het is een grote, kratervormige krater die dateert uit de oudheid. De krater is een huis voor talloze wilde dieren, waaronder leeuwen, hyena‘s, nijlpaarden, buffels, zebra‘s, antilopen en vele anderen. De krater is ook de thuisbasis van een groot aantal inheemse vogels, zoals flamingo‘s, ibissen, pelikanen, maraboe en meer. De Ngorongoro Crater biedt een schitterende kans om de wilde dieren van Afrika in hun natuurlijke habitat te observeren

ben-preater-uCtcE2T3jpQ-unsplash (1)
Zanzibar-tanzania-zebra

De strandclub: Zanzibar!

De Zanzibar is een populaire toeristische bestemming in Tanzania vanwege de prachtige witte zandstranden, de kleurrijke cultuur en de vele historische bezienswaardigheden. Er zijn tal van activiteiten te ondernemen, van watersporten tot de bezichtiging van de Stone Town, een Unesco Werelderfgoed. De Zanzibar is ook een belangrijke bestemming voor duiken, met een grote variëteit aan onderwaterleven, waaronder koraalriffen, haaien, schildpadden, een verscheidenheid aan vissen en meer.

Meer activiteiten?

Die hebben we op een rijtje gezet!