Skip to content
Unieke Tanzania reizen
Afspraak op locatie mogelijk!
Complete (droom)reizen

Over ons!

Aangenaam kennis te maken:)

In het kort: wie zijn wij?

Even voorstellen! Wij zijn Erwin en Miranda van der Ende. Wij komen uit Nederland en zijn woonachtig in het Westland. Van oorsprong is Erwin elektricien en Miranda is zelfstandige ondernemer geweest in de horeca. Momenteel richten wij ons op de reisbranche.

Wij reizen al meerdere jaren door Afrika. Niet alleen door Tanzania, maar wij gaan ook graag naar Botswana en Zuid-Afrika. Liefde voor Afrika zit in onze bloed, vandaar dat wij reizen aanbieden op Tanzania.

Wij Hebben een Ranger cursus gevolgd bij FGSA in de Okavango Delta in Botswana.  Wij vinden het belangrijk dat we met respect omgaan met de natuur, de wilde dieren en ook de cultuur.

Wij hebben 7 maanden met veel plezier in het noorden van Tanzania gewoond en gewerkt. Regelmatig hebben wij contact met de lokale bevolking, Dit is erg leuk ze houden ons op de hoogte van de laatste updates in Tanzania. De omgeving in het Noorden kennen we goed, wij weten de leuke plekjes voor een stop waar jullie toeristen kunnen genieten. De meeste accommodatie die wij aanbieden hebben we ook zelf bezocht.  

Wij werken met Zebra-safaris alleen met Tanzaniaanse ondernemers. Dit zijn professionals en spreken goed Engels, ze kunnen u veel vertellen over hun cultuur en komen met regelmaat in de Nationale parken.

Namens Zebra-safaris wensen wij u veel reis plezier in het mooie Tanzania!

Wat vinden wij belangrijk?

Wat kunt u van ons verwachten.

Klantvriendelijkheid naar klanten & bevolking

Werken met de locale bevolking

Respect voor de natuur & cultuur

Persoonlijk gesprek voor uw droomreis

Veelgestelde vragen

Dé top 5 veelgestelde vragen bij Zebra Safaris. Wel zo handig!

Staat jouw vraag er niet tussen? Ontdek alle veelgestelde vragen hier