Skip to content
Unieke Tanzania reizen
Afspraak op locatie mogelijk!
Complete (droom)reizen

15-daagse Tanzania Safari

Op ontdekking naar uw droomreis in Tanzania!

Wat kun je verwachten?

Deze 15-daagse safari in Tanzania inclusief een strandvakantie is zebra-safaris best verkochte reis.! Deze tour neemt je mee naar de natuurlijke schoonheid van Noord-Tanzania, waar je veel dieren in het wild en schilderachtige landschappen zult zien en naar ’s werelds mooiste tropische stranden. Deze privé safari biedt u de flexibiliteit om in uw eigen tempo te reizen, precies zoals u het wilt. Je hebt een privé safari voertuig en gids. De hotels die wij voor u hebben geselecteerd tijdens deze safari zijn van categorie B. Laat het ons weten als u meer luxe wilt, wij hebben nog andere mooie accommodaties, die Zebra-safari’s voor u kan reserveren.

Tarangire National Park

Tarangire National Park

Lake Manyara

Lake Manyara

Arusha National Park

Arusha National Park

Wij komen bij u langs!

Weet u niet zo goed waar te beginnen en wilt u daarom een persoonlijk gesprek inplannen? Geen probleem! Plan eenvoudig en snel een afspraak in via 06-22 40 10 80.

In deze afspraak zullen wij samen met u de verschillende opties voor uw vakantie bespreken. We zullen de bestemmingen bespreken, de verschillende accommodaties en activiteiten die u zou kunnen bezoeken, de reisroutes, de kosten en de vervoersmogelijkheden. Tijdens het gesprek zullen we ook advies geven over wat u het beste kunt doen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Na het gesprek kunnen we de vakantie voor u uitstippelen, boeken en alle andere benodigde stappen ondernemen om uw vakantie zo goed mogelijk te maken.

Hoe ziet deze reis eruit?

Ontdek hier het verloop van de 15-daagse Safari Reis bij Zebra Safaris. 

Naar aanvraag formulier? Klik hier!

Waarom Zebra Safaris?

Wat kunt u van ons verwachten.

Werken met de locale bevolking

Wij vinden het belangrijk om de lokale bevolking te ondersteunen.

Complete reis van A tot Z

Calm down! Wij regelen de gehele reis voor u.

Jarenlange ervaring

Door onze woonervaring op Tanzania, brengen wij u op de mooiste plekken.

Nieuwsgierig geworden?

Begrijpelijk! Dit is het begin van een nieuw avontuur. Toch zal de prijs een kwestie zijn hierin. Vul daarom in slechts enkele seconde het formulier in en wij komen z.s.m. bij u terug!

Need to know!

De aanvraag is vrijblijvend
Direct persoonlijk contact met ons
Op werkdagen binnen 24u reactie
Populair: gesprek op locatie
De aanvraag is vrijblijvend
Direct persoonlijk contact met ons
Op werkdagen binnen 24u reactie
Populair: gesprek op locatie

Kom in contact:

Miranda-contact-offerte
Miranda-contact-offerte

Veelgestelde vragen

Dé top 5 veelgestelde vragen bij Zebra Safaris. Wel zo handig!

Staat jouw vraag er niet tussen? Ontdek alle veelgestelde vragen hier.

Waarom Tanzania?

Tanzania is de ultieme safari bestemming. Nergens ter wereld vind je meer wilde dieren per vierkante kilometer, nergens anders zijn de wildernisgebieden zo weids. De soortenrijkdom is ongeevenaard, de migration in de serengeti vormt zonder twijfel de grootste wildlife show op aarde. Maar in het land waar de Kilimanjaro hoog boven de eindeloze vlaktes uitsteekt, valt er nog veel meer te ontdekken.

Tanzania heeft immers meer te bieden dan alleen de nationale wildparken. Er zijn de paradijselijke stranden van Zanzibar, Maffia island en Pemba aan de indische Oceaan. De 120 stammen met elk hun eigen taal zorgen voor een enorme culturele diversiteit. Laat u inspireren door de kleurrijke masai die in harmonie met de wilde dieren hun vee hoeden, of neem een kijkje bij de Bushmen die nog authentiek hun bestaan voort bloeit. Laat je bewonderen door de ondernemende jeugd in het bruisende Afrikaanse Tanzania.

Buiten de nationale wildparken om kunt u ook een waaier aan authentieke wildernis ervaringen beleven. Bergen, hot springs, oneindige graslanden waar je de zon onder ziet gaan, parel witte stranden, al met al Tanzania is een diversiteit aan cultuur en natuur. Een belevenis die u niet snel zal vergeten.